Den nya roliga aktiviteten

Visst drömmer man ibland om att kunna tackla sin bästa vän så hårt man bara orkar. Dock man vill ju inte skada personen egentligen. Nu är det möjligt och det som gör detta utförbart är sporten bubble football. Många har säkert sett mängder med klipp på Youtube där man spelar fotboll samtidigt som man omger sig av en gigantisk uppumpad boll. Det som gör bubblefootball till en så otroligt festlig tillställning är alla dråpliga situationer som uppstår och dessutom gör det inte ett dugg ont i och med att du har en stor boll runt omkring dig. Dessutom kan det vara bra träning eller varför inte som använda det som teambuilding med laget?

Allt som oftast delar man upp två stycken lag. Beroende på hur många man är kan man ha två eller fler lag, turas om att möta varandra och kanske till och med göra en liten turnering av det. Först hjälper vi er med att pumpa upp bollarna och sedan ges instruktioner om hur man tar på sig dem. Efter att allt detta är klart kan man äntligen börja spela. Mycket nöje utlovas och en sport som är extremt bra för gemenskapen då det är en fysisk sport där man kommer nära sina vänner.

I matchsituationen är i princip allt tillåtet. Målet med bubble football är att få en boll i mål på samma sätt som när man spelar vanlig fotboll. Nu kommer du att behöva se upp eftersom det kommer att vara en hel del personer som vill försöka tackla dig så hårt som möjligt. Det kan vara lite läskigt att spela detta till en början då man inte riktigt vet hur hårt man kan springa in i någon eller hur det känns att få sig en rejäl tackling. Efter ett tag kommer man in i det hela och det är då som själva kriget börjar. Detta är den yttersta dominanssporten där det laget som tacklas hårdast och mest oftast vinner fördelar ute på banan.

Bubble football för bättre sammanhållning…

När ni hör beskrivningen kan ni förstå att bubble football är en trevlig sport att utföra om man skulle vilja få en bättre gruppsammanhållning. Det passar utmärkt som ett företagsevenemang, träning, nöje, svensexa och väldigt mycket mer. I och med att bubbleball är en fysisk aktivitet som är blandad med lite laganda, är det en väldigt trevlig sysselsättning om man vill svetsa samman en grupp människor. Det kommer garanterat att finnas saker att prata om efter att man är klar med aktiviteten. Som ni hör är bubblefootball en utmärkt grej att ha som företagsevent eller teambuilding.

Om man skulle vilja prova att spela bubble football, är det bara att ta kontakt med oss. Ni får bra service och vår personal hjälper till med att för det första pumpa upp bollarna och sedan att se till att man förstår hur man kommer in i det. Det finns ett visst sätt som man måste bära bollen för att se till att man sitter säkert fast när man väl startar och tacklas. Två stycken axelremmar finns inuti bollen som när de sitter på rätt sätt förhindrar personen att åka ut ur bollen om denne till exempel skulle hamna upp och ner.
Detta kommer att bli en händelse att prata om i fikarummet. Tveka inte, utan se till att spela lite bubblefootball i sommar.

 

Boka bubble football redan idag!